Diverse nytt OG gammelt!

Takk for at du gidder å sjekke ut hjemmesiden min!

Holder på i egne lokaler hvor jeg driver KompisStudios og lokalene er velegnet både til diverse studioaktiviteter, innspilling og øving. Ta kontakt med meg om du/dere ønsker å spille inn tingene deres, enten det er en enkel demo eller om dere har ambisjoner om en større produksjon! Hvis du vil ha meg til å spille på plata/demo/jinglen din, så gjør jeg også overdubs herifra, dvs legger gitarer/diverse strengeinstrumenter på dine/deres prosjekter om ønskelig. Ta kontakt for priser osv.

Det hender også at vi leier ut som øvingslokaler (har full bacline/PA/akustisk piano osv) for de rette prosjektene, f.eks til preproduskjoner, konsertøvelser o.l. Ta kontakt for priser:-)

Uansett- trykk gjerne på de ulike menyene over og lytt til musikkeksemplene ved siden av. Der ligger det ulike komposisjoner jeg har laget, i forskjellige genrer. Prøver å holde siden oppdatert så godt jeg kan mht prosjekter og musikkeksempler. Ta bare kontakt om du føler for det og-  vil du kjøpe gitarboka “Tell med meg” eller plater, kan du gjøre det enkelt ved å trykke deg videre i kontaktmenyen! Sånn!

Nytt:

450220607 [Converted].eps

1. desember slapp vi (Atlars og meg) julesingelen “GOD JOL/FAMLIEVISA”. Vi har fått mange og bra tilbakemeldinger fra folk på denne litt alternative julesangen. Last ned fra iTunes/Spotify/Wimp etc. Håper du liker den:-)

Her har du linker:

Atlars & Alexander Flotve – God jol/Familievisa

http://www.radio102.no/2014/12/en-annerledes-julelat-8m-19s/

http://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-rogaland/DKRO02023914/01-12-2014#t=1h8m

Det nærmer seg jul og dette året skal jeg gjøre kun en julekonsert. Det blir 21. desember med Hanne Sørvåg, Britt Synnøve Johansen og Randi Tytingvåg i Fartein Valen salen i Konserthuset, “Julestjerner”. Kapellmester er Knut Aabø, meg på gitar, John Lilja (kontrabass), Gjertrud Økland (fiolin) og Pål Hausken (slagverk).

Meg og Mr. Renberg holder på jevnt og trutt med noe som vi koser oss med og som vi etterhvert kommer til å presentere i ulike formater/venuer. Bare følg med!

Snart ferdig med å mikse en julesang som jeg har produsert for Atlars, Stavangers unike Rap-artist. Tittlen på den er “God Jol/Familevisa”, og den mener jeg bestemt blir et godt tilskudd til de allerede eksisterende julesangene av ulik kvaliet, der ute:-) Det blir release 1. desember og den blir da tilgjengelig alle steder der musikk kjøpes/streames digitalt. Veldig fornøyd med resultatet og håper det blir en klassiker!

Sist uke var en “julesang” uke for min del. Hadde besøk i studio av artisten Siv Skeivik som gjorde vokalopptak i KompisStudio til en kommende julesingel, “Nå synge Maria”, og vi hadde bl.a et skolekor på besøk. Det blir en fin julesang!

Schreiner selger så godt at det er lagt ut flere forestillinger på nyåret også:-)

En herlig konsert med Atlars & Alexander Flotve Duo på Tou Scene lørdag 8. nov. Fullt i Maskinhallen og god stemning!

Schreiner har solgt 16000 billetter så det spilles for fulle hus ca 5 show i uken!

Snart oppstart og prøveperiode med Dag Screiner og showet “Endelig Dag igjen” på Stavangeren. Masse solgte billetter allerede så d lover godt! Premiere 17. oktober:-)

Kjempeskoi konsert med Lars (Atlars) og meg i Arendal forleden! Go stemning og fine folk!

Rapperen Atlars og  jeg skal ha en intimkonsert- akustisk sådan på klubben Barrique i  Arendal torsdag 18. september! Dette er et koseprosjekt hvor vi har lave skuldre og go`stemning, jeg spiller akk.gitar med loop og litt effekter og Atlars rapper et utvalg av sine egne tekster/låter. Vi kommer til å spille litt fremover med dette. Neste sted er Tou Scene i Stavanger lørdag 8. november.

Ferdig med 3 ukers turne og “Den Magiske Middelalder” i Arendal/Aust-Agder. Dette er 3. turen i agderfylkene vi har vært på. Det var kjekt å spille sammen igjen:-)

Veldig kjekt å være med på støttekonserten for Palestina på Folken her forleden. Spilte med en flott kar som heter Ketil Ottesen sammen med Tor Yttredal (sax) og Tormod Eikil.

“Høyssesongen” er snart over for Leif & Kompisane. Vi har hatt det veldig kjekt i vår/sommer og nå skal vi spille på “kick off” for Stavanger Oilers samt på “Litlekvarten”, Kvartnesholmen, som blir den siste offiselle denne sesongen.

Leif & Kompis Alexander m/Kurt Olsen (gitarist i Mods) spiller 9. Juli i Torrevieja, Spania. Det blir sikkert kjempeshow! Først spiller Leif & Kompisane på Ambolten på Kvernaland lørdag 28. juni. Sjekk ellers linken nedenfor for flere jobber i sommer/høst:-)

Gøy i studio med Canoes! Fine nye sanger og god stemning! Et tøft norsk/amerikansk superband bestående av Arne Hovda (The Gettaway Peolple), Erik Røe (Baba Nation), Hans Petter Åserud (Trang Fødsel) og Chris Barron (Spin Doctors).

Ellers så hadde meg og Tore Renberg et par skikkelig bra dager i KompisStudio forleden. Vi skal jobbe en god del til før ferien starter. Han lager musikk for tiden…..:-)

I uke 24 skal jeg et par dager til Sweetspot Studio på Karmøy og gjøre gitarpålegg på en produksjon. Det er som alltid et stjernelag som jobber sammen der ute, med Rudolf Fredly (bass), Jan Inge “Jango” Nilsen (slagverk), meg på gitarer og Kristoffer Tangen (keyboard). Vi gleder oss:-)

Nå er det snart full gang på Leif & Kompisane´s Summer Tour 2014, sjekk Facebook for å følge med på hvor d skjer!

Ellers en fantastisk kjekk 25 års markering på Dickens forleden! Alt gikk som smurt den kvelden, stappfullt hus med folk som sammen med artistene koste seg og var med på å gjøre det til en uforglemmelig aften!!:-)

Da er det straks klar for session i Electrolüd studio igjen. Skal jobbe med en artist som M. Abel skal være produsent for. Det tror jeg blir kjekt:-)

Mye rock´n roll med Leif & Kompisane nå fremover, snart sesongstart:-) Var også på PR tur i Haugesundsområdet forleden med Leif og besøkte det som er av aviser, radio og lokal TV. Håper det virker:-) Sjekk linkene nedenfor hvis du vil se hvordan det var og f.eks sjekke ut videoen til singel nr. 2 “Frieri”. Platen “Ikkje Om Det Smalt” er nå å få kjøpt overalt hvor musikk selges:-)

Musikkvideo “Frieri”:

http://www.aftenbladet.no/tv/Leif–Kompisane—Frieri-3415131.html#.U3MvfV5khEVI

Intervju Radio 102:

http://www.radio102.no/2014/05/leif-kompis-live-pa-102-25m-12s/

Tv Haugaland:

http://tvh.no/leif-og-kompisen/ikkje-om-det-smalt/32767

Norsk på Norsk på Nrk P1:

http://radio.nrk.no/serie/norsk-paa-norsk#t=8m6s

Vært på en ukes “studietur” til Spania og d va fantastisk!!! Laget opp til flere fete skisser i lag med min venn Mr. Valnumsen..

Ellers så er det også snart 25 års jubileum for “Søndagsrocken” på Dickens, 25 mai! Der kommer det en hel del artister og synger og spiller, bl.a. de fleste av de som har vært med i Dickensbandet i løpet av de 25 årene som har gått,  foruten også Elle Melle, Leif & Kompisane, Reidar Larsen, Ole Alexander, Jorunn Hodne m. fl. Kom å hør på når disse og andre hyller Mannaén og resten av Dickensbandet for “lang og tro tjeneste”:-)

1. ste singel, “Du og eg”, fra Leif & Kompisane´s´nye album “Ikkje om det smalt” (release 9. mai) kan du høre/kjøpe her: Leif & Kompisane – Du og eg

Det blir mange konserter utover sommeren så følg med:-)

Ellers så jobber Markha og meg videre med flere låter i KompisStudio. Har fått tildels hyggelige tilbakemeldinger fra interesserte folk i bransjen:-)

Altså:

Ferdig med å mikse Fargespill Stavanger “Fargesprell” konsertene som vi gjorde i konserthuset i februar. Det blir DVD i full HD oppløsning med 4 kameras opptak osv. Det blir fett!

Kjempefestlig å gjøre “Born To Run”, Tribute to Bruce Springsteen i Karmøy Kino i mars! 2 utsolgte konserter og vanvittig god stemning i salen og på scenen! Fantastisk band og publikum:-)

Ellers hadde jeg en session med Morten Abel hos meg i KompisStudio her forleden, noe som reslulterte i diverse gode og andre interessante skisser. Aner ikke hvor dette bærer hen, men det er i hvertfall kjempegøy å holde på:-)

Første singel fra det kommende Leif og Kompisane albumet “Ikkje om det smalt”, “du og eg” ligger nå til nedlastning/streaming. En romantisk kjælighets ballade i en flott retro innpakning! Neste singel slippes i slutten av april og det blir plateslipp 9. mai!

Holder på å mikse en låt som jeg har arrangert/produsert med Toni Gundersen, den skal etter planen slippes som singel til våren – en kjekk sommerlåt signert Øystein Kloster!

13. – 15. mars blir det full rock´n roll i Kopervik og Karmøy Kino. Da er det 4.de åretpå rad vi inviterer til Tribute To.. konserter. Dette året blir det Tribute To Bruce Springsteen, og det gleder vi oss til:-) Vi har tidligere gjort Beatles, Queen og U2 tribute konserter. Det er en fantastisk gjeng med flinke musikere og vokalister. Bandet er stort sett det samme som alltid: Jan Inge “Jango” Nilsen (slagverk), Rudolf Fredaly (bass), Mads Pedersen (vokal),  Kristoffer Tangen (keyb.) og meg som har vært med hvert år. I år er Jon Ørnes (gitar), Atle Hundsnes (keyb) samt Karl K. Grønhaug nye på laget:-)

Helt fantastisk!! Med produksjon nr. 2 fra Fargespill Stavanger – “Fargesprell” hadde vi nok en opptur og sitter igjen med en god følelse. Kjempegod respons fra sal og publikum etter 4 konserter i Zetlitz uke 7. Håper vi får midler til å utvikle og jobbe med dette videre:-)

Innspillingen av det nye Leif og Kompisane albumet “Ikkje om det smalt” er ferdig. Første singel slippes i løpet av februar:-) I går hadde vi musikkvideoinnspilling på låten som vil bli andre singel…følg med!

Skriver og produserer låter til Markha- en ung og veldig flink jente fra Tjetjenia. Hun synger så det suser så får vi se hvor dette ender. Det er veldig spennede:-)

Ellers så skal jeg et par dager i studio med Morten Abel nå og det gleder jeg meg til:-)

Det nærmer seg også premiere på Fargespill Stavangers nye forestilling “Fargesprell”. Det blir kjempetøft! 2 forestillinger lørdag 15. februar i Zetlitzsalen/Stavanger Konserthus, kl. 1500 og 1800. Hjertelig velkommen!

Litt gammelt:

Inne i 2 siste uker med Teaterkonsert Beethoven nå, snart spilt mer enn 70 show m prøveforestillinger. Det blir nok litt rart den 21. desember når vi har spilt for siste gang. Men, sånn er livet:-) Showet blir i disse dager filmet og kommer til å sendes både på NRK og DR (Danmark) og vises sikkert i flere andre kanaler også. Det er jo kjekt, da får jo vi også sett det- hvis jeg tør!:-)

Ellers har vi akkurat hatt preprod med Leif og Kompisane, nytt album skal spilles inn i løpet av januar, i Elektrolüd Studio, m Morten Abel/Børge Fjordheim som produsenter. Det skal bli bra.

Så driver jeg å samler tråder og mannskap til videreføring av AFP, nye låter skal spilles inn utover året som kommer- stadig nærmere målet om et album. Prosjektet kan du lese mer om under “Prosjekter”.

Sitter nå på dagtid og lager arrangementer til Fargespill 2014, konserter i Zetlitzsalen i Stavanger Konserthus februar 2014. Jeg er musikalsk leder/arrangør og kapellmester for dette prosjektet. Øygunn A. Ebenhard er kunstnerisk leder. Det blir spennende, dette er 2. året vi gjør denne forestillingen, og det er med nye (samt noen “gamle”) aktører – fra hele verden! Jeg er overbevist om at dette blir en suksess.

Fantstiske tilbakemeldinger og kritikker på Teaterkonsert Beethoven! Hadde premiere 21. september og nå spilles stykket 5 dager i uken frem til 21. desember. Kom å se, det blir verdt det kan jeg love, i all beskjedenhet:-) Totalopplevelsen og alle de forskjellige inntrykkene en sitter igjen med etterpå er sjelden..

Har gjort musikken ferdig til “Ajax – Ongane i gadå II” dobbeltcd. Den trykkes i disse dager. Julepresang 2013!

Gammelt nytt:

Nå driver jeg igjen med litt av hvert, noen strøjobber og gitarpålegg i studio. Snart  starter også “Fargespill” opp igjen, med ny konsertserie i februar i Zetlitz salen i Stavanger Konserthus.

Fullt kjør på Rogaland Teater for tiden med “Teaterkonsert Beethoven”. Kjempeshow, gleder oss til verdenspremiere 21. september 2013!!

Spilte på Viste og “Den Store Sommerfesten” med Leif & Kompisane forleden. Kjempestemning med 5000 publikumere. Andre artister var Eva & The Heartmaker og selveste Morten Abel! Stemningsbilder under “Bilder” lenken:-) Hatt flere kjekke konsertopplevelser med Kompisane i vår/sommer, neste blir en triojobb (meg, Leif og Øyvind) på Vassøy lørdag 17. sept.

Var i flotte Crystal Air studio i Nedstrand her forleden og fikk jobbe med selveste Eirik Søfteland, som ble nr. 2 i “Idol” 2013. Det var kjekt, Eirik var en trivelig kar og det samme er Lars Kåre Hustoft (produsent) og Vegard Fossum (trommer/prg.).

Ellers er vi i gang med “sommerturne” med Leif & Kompisane. Vi spilte konsert på Bømlafjord festivalen lørdag 22. juni og kommer til å spille rundt omkring utover sommeren/høsten. Sjekk hjemmesiden for kommende konserter

Det er akkurat sommerferie i Teaterkonsert Beethoven” produksjonen. Det har vært en intensiv, utfordrende og lærerik mnd sålangt. Vi starter på igjen 12. august på Rogaland Teater. Premier er 21. september!

Da er vi igang igjen med ny dobbelcd med “Ajax- Ongane i gadå”. Det blir etter samme lest som sist. Sally Nillsson, GretheLill Tangen, Espen Hana og Torfinn Nag leser tekster, jeg spiller og komponerer musikken og står for det tekniske i KompisStudio. Nag er produsent.

For litt siden fikk jeg “Artist Endorsement Deal” med Airline/Eastwood gitarer!! Det er kjempeshow og betyr at jeg får handle instrumenter fra dem til en veeeldig hyggelig pris(:-)) mot at jeg bruker dem når jeg er rundt og spiller. Sjekk ut gitarene deres, de har spesialisert seg på å lage kopier av gitarer fra 50-60 tallet. Masse kule og bra instrumenter til en bra pris. Disse gitarerne har KARAKTER!

Ellers gleder jeg meg stort til å være med på “Teaterkonsert Beethoven” på Rogaland Teater i høst! Det er veldig spennende og kjekt å få lov til å jobbe så lenge med et stykke. Cederholm & Brødr. Hellemann & Furio har laget mange Teaterkonserter før, sist Teaterkonsert Mozart, og det er kult at vi musikerne skal være med på scenen hele tiden. Vi har prøvestart i slutten på mai og premiere 21. september. Jeg skal spille div. strengeinstrumeneter sammen med Stene Osmundsen (slagverk), Bodil Vossegård (cello), Teodor Onarheim (bass), Svein R. Myklebust (tangenter) pluss Christian Haougaard, en dansk treblåser som har jobbet med den danske gjengen på tidligere produksjoner. Skuespillere er Bjørn Fjæstad (Beethoven), Sigurd Sele (W. Turner), Eirik Røe (N. Mandela), Mareike B. Wang (Josie), Marianne Holter (V. Mandela) og Svein Solenes (C. Darwin).

 

OG; nå er det snart Fargespill Stavanger igjen! 3 konserter i det nye Stavanger Konserthus, Zetlits salen. 2 skolekonserter tirsdag 23. april og en kveldsforestilling samme dag kl. 1900. Bandet blir det samme som sist, da ble det en veldig flott konsert og det kommer det å bli igjen! Du kan bestille billetter og les mer hvis du trykker på linken her:

http://www.stavanger-konserthus.no/event/?event=22178

Ute med Ingrid Kjosavik Trio (Karl-Dag, Ingrid og meg) denne uken å gjør noen eventjobber. Vi har det veldig gøy når vi musiserer sammen, nesten litt dumt at eventjobber er så korte!

Gjorde opptak til singelen fra det kommende Torfinns albumet som er i emming (les mer under “Prosjekter”) i KompisStudio her forleden. Denne gangen var den en delegasjon fra Stavanger Gospelkor som var innom og gjorde en kjempejobb! Det gjøres en musikkvideoproduskjon av denne låten i skrivende stund også, av Tudor Jelesku, en venn av meg fra Romania. Låten heter “Navlelo” og er en duett mellom Torfinn Nag og Sally Nillsson.Tidligere har jeg gjort opptak av bl.a. Mannskoret 8-eren osv. Denne platen blir sikkert “norgesmesterskap i dugnadsjobbing” til slutt. Andre som så langt har gjort dugnadsarbeid på dette er bl.a. komiker/skiuespiller Atle Antonsen og skuespiller Sally Nillsson, pluss en hel haug andre folk. Produseres av Stig H. Valnumsen:-)

Snart er det igjen klart for konserter i Karmøy Kino/Kopervik. Dette blir det 3. året vi spiller “Hyllestkonserter” der. Vi gjorde The Beatles 1. året, Queen i fjor og dette året blir det selvfølglig U2…det gleder jeg meg til. Bandet er nesten det samme som de 2 forrige årene untatt trommeslager, Ruben Dalen blir med denne gangen i steden for Jan Inge “Jango” Nilsen. Ellers Rudolf Fredly på bass, Kristoffer Tangen på keyb., Meg og Stig Valnumsen på gitarer og Mads Pedersen/Arild Ness + + på vokal. Konserter 2. og 3. mars!

Uka etterpå er jeg musiker på Lura revyen igjen (var og med i forfjor). Bandet utenom meg består av kapellmester Inge Enoksen, Bernt Yngve Kvam på trommer og Thomas Kvam på bass.

Etter div. Eventer i førjulstiden har det nye året startet med at jeg har tatt tak i Alexander Flotve Prosjekt (les mer på “Prosjekter” siden) igjen og er allerede i gang med innspilling av nye (og gamle) låter til dette albumet som jeg har bestemt meg for å realisere i løpet av 2013. Jeg har fått ny giv:-) rett og slett og tror det kommer til å bli veldig bra! En gjeng flotte musikere er med å bidrar! Innspillingen foregår i KompisStudio.

2012, gammelt nytt:

Har gjort noen konserter med Atlars duo, (rapper fra Stavanger, ute med albumet “Tigerbalsam for Sjelå”) bare han og meg. Spilte bl.a. på Nopa sitt 75- års jubileum. Ellers akkurat kommet hjem fra tur med “Den Magiske Middelalder”  i Aust-Agder. 2 ukers turné med skolekonserter, klassisk gitar, i regi av Rikskonsertene.

Så er vi ferdige med Ajax cdén “Ongane i gadå”. Den ligger for salg hos alle bokhandlere. Utgitt på Dreier Forlag AS. Innspilt, mikset og mastret i KompisStudio. Stemmer av Torfinn Nag, Espen Hana, Sally Nilsson og GretheLill Tangen. Jeg har komponert musikken/spiller de fleste instrumenter og Torfinn er produsent. Julegave:-)

Fantastisk å få så mange flotte tilbakemeldiger på Fargespill Stavanger konserten vi hadde i Zetlitz salen i Stavangers nye Storstue- Konserthuset, søndag 16. september 2012! Det ble en veldig flott og verdig konsert med barn og unge fra hele verden. Tema for konserten var “Drømmer”. Vi hadde masse flotte mennesker i salen, bl.a. fra Fargespill Bergen (Sissel Saue/Ole Hamre/Kjersti Berge) som er Fargespillgrundere og har vært konsulenter for oss underveis i prosessen. Takk til dem og alle andre som var tilstede under konserten!

Lørdag 25. august skal jeg gjøre en jobb sammen med Scenekraft ensemblet i Foajén på Sola Kulturhus. Dette er en flott gjeng med musikere og kamerater som jeg har hatt den glede å spille mye sammen med etter hvert. Halvor Lillesund, Vegar Fossum, Stig H. Valnumsen og altså undertegnede. Konsertens solist er Aleksander Hauge fra Karmøy, en stor mann med grov røst og fine tekster og melodier om mye og mangt.

Tirsdag 28. august skal jeg være med å spille under åpningen av ONS i Stavanger, for selveste Hans Majestet Kongen å greier, det er vel fett eller hur. Bandet består visstnok av Aril Schøild (akkgitar), meg (elgitar), Karl-Dag Kjosavik (bass), Stene Osmundsen (trommer), en strykekvartett fra Berlin (?), Aina Ø. Schøild/Ingrid Kjosavik (kor) samt min gamle klassekammerat fra konsen Tor Magne Bråten på vokal:-) Vi skal øve dagen før på lydprøven så det blir spennende!

8. september blir det full rulle og dobbelkonsert med Leif & Kompisane og DDE i Vigrestadhallen he he he. Det blir jo show!

Siden midten av mai har jeg jobbet intenst med å få ferdig arrangementer til “Fargespill”. Dette er en stor konsert/forestilling som skal fremføres under åpningen av det nye Konserthuset i Stavanger, søndag 16. september 2012 kl. 1730 Zetlitz- salen. Jeg er musikalsk leder/kapellmester og arrangør. Arrangementene er snart i boks, men litt gjenstår før vi har en intens arbeids/prøve periode  fra etter ferien i august frem til konsert. Orkesteret består av Petru Poppa (tangenter), Johannes Ulveraker (slagverk), Svein Folkvord (bass) og meg. På konserten fremføres det musikk fra store deler av verden, av og med barn og ungdommer fra HELE verden! Regi/koreografi og vokal instudering har Øygunn A. Ebenhard. Kom å se!

I vår var det litt fint ver (men mest dårlig, som vanlig) og jeg var med på litt forskjellig som f.eks en jobb i Harstad med Gaute Ormåsen (ble nr. 2 i norsk “Idol” det året Kurt Nilsen vant). Et sommershow som blir sendt på TVnorge 29. juli. Vi spilte et par låter, bl.a. den nye sommerhitén hans. I tillegg var det en jobb med Hanne Sørvåg, Venke Knutson, Marieke Wang m.fl. på en helikopterhangar på Sola Flyplass i forbindelse med deres 75 års jubileum. Kult band med Kurt Lisø (slgv), Svein O. Hyttebakk (akkgit), Per Elias Drabløs (bass), Knut Aabø (key) og meg på elgitar. En skikkelig “popstjerneuke” med andre ord..:-)  Vi gjentok også suksessen med “Queen” show på fotballstadion til Vedagvågen på karmøy med enda et kult band som er Jan inge “Jango” Nilsen (slgv), Stig H. Valnumsen (git), Rudolf Fredly (bass), Kristoffer Tangen (key) og meg:-) Ellers også litt jobbing med Leif & Kompisane, på tross av alt Mods opplegget som Leif er en del av for tiden:-).

Ellers jobber jeg med å skrive ny musikk til en lydbok med tekster av “Stavangerforfatteren Ajax”. Dette er et prosjekt i samarbeid med Torfinn Nag (produsent) og tekstene leses av han, Sally Nilsson, Grethe Lill Tangen og Espen Hana. Innspillingen foregår i KompisStudios.

alexgitar

……!

Terningkast 5 i Stavanger Aftenblad for “Takk for dansen”, Dickensbandet & Magne Høyland plata!! Det var herlig og vel fortjent! Det har vært en intens og arbeidskrevende prosess å få den ferdig.

Som arrangør, produsert, tekniker, låtskriver og ikke minst musiker (innspilt i KompisStudio) sier det jo seg selv. Men, det har vært veldig lærerikt. Plata er gitt ut på West Audio, vi hadde plateslipp på Ivar Skei lørdag 1. oktober samt på søndagsrocken 2. oktober på Dickens! Har veldig tro på denne utgivelsen, det har blitt veldig variert og vi har klart å bevare det ærlige og upolerte som er viktig med denne gjengen. Bare orginalmusikk skrevet av oss i bandet, med bl.a. strykere og blåsere, fremdeles rock´n roll- med sjel:-) Hvis du trykker på linken under her så kan du høre når vi besøkte Nrk i forbindelse med plateslippet.

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/785862/ – radiointervju

Veldig godt å lese kritikken og forstå at anmelderen har hørt hele plata og forstått den….:-) Nå selger den vel til gull…….

Sitat fra anmeldelsen i Stavanger Aftenblad 21/09-2011:

“…Dette er deres egne sanger. Deres hjerte og sjel. Dette er stavangerrock så klassisk som du kan få den. Furet og værbitt, herjet av vind og  salt sjø……”

Plata kan du kjøpe på Platekompaniet eller andre steder de ennå selger cdér, ved å klikke på coveret under “kontakt/bestill produkter” eller handle digitalt de fleste steder:-)

Var  med å gjorde 2 Tribute to Queen konserter i Karmøy  Kino 18./19. mars. Vi var en god gjeng musikere og flinke vokalister (Ruben Espelid, Arild Ness og Mads Pedersen) og vi fikk strålende anmeldelser i Haugesunds Avis for disse konsertene. Vi skal gjøre showet om igjen søndag 10. juni på Karmøy.

På jobb med Leif & Kompisene på Kulturhuset på Rennesøy for en stund siden. Det var show – as always!

Akkurat produsert en låt for Toni Gundersen og Øystein Kloster. Arbeidstittel “Så komme Sommaren”. Det ble ganske kult egentlig, mangler litt i mix ennå men og vi får se hva det blir til etterhvert:-) Øystein sin tekst og melodi, Toni synger. Hadde en session her i KompisStudio for en stund tilbake med Rune “Kaizer” Solheim (slagv.) og Karl-Dag Kjosavik (bass). Ellers gjør jeg div. strengeinstrumenter og Svein R. Myklebust noe keyboard. Kjekt!

Ferdig med masse gitarpålegg på plata til Harald Sævik, tror det skulle slippes en singel snart, “Alt eg kan se”.

Så holder vi på å gjøre ferdig “Torfinn´s” plata som vi begynte på i høst i KompisStudio. Nå gjenstår det helst litt mannskorarrangementer for min del og Stig (Valnumsen, den “galne” mannen) har også gjort en hel del i etterkant så det begynner å ta form! Det blir show, en gjennomtenkt og unik plate:-)

Vært med på litt forskjellig sist høst, bl.a. musiker på “Amanda” musikalen på Haugesund Teater, med bl.a. Jon Eikemo og Jørgen Langhelle, ny musikk av Ketil Bjørnstad. Kjekt! Ellers en forestilling på Tou Scene (Stavanger) hvor vi feiret dikteren og presten Jens Zetlitz. Med bl.a. Johan Egdetveit (trekksp.), rapperen Lars “Atlars” Tønnesen, sangeren Rønnaug F. Alsvik, danser, skuespillere samt et lite kor. Regien R. Thoring. Fin forestilling, ekstra kjekt at vi laget ny musikk til deler av den. Vi gjorde Juleshow på Karmøy siste helgen i november med bl.a. Ingrid Kjosavik og Gisle Alsaker som vokalister. Det var gøy. Vi spilte medleys i halvanne time i ett strekk, bare show musikk fra 70-80-90 tallet. Fullt hus og stormende jubel:-)

Ellers så hadde vi (Rudolf Fredly (bass), Jango Nilsen (trommer), Trond Tellefsen (keys) og meg) en uke i Sweetspot Studio på Karmøy i høst hvor vi spilte inn 2 plater på 4 dager, dvs 24 låter. Det ble kult og vi er en veldig kjekk gjeng som har gjort liknende prosjekter sammen før.

Var på høst turne i aust-agder med forestillingen “Den Magiske Middelalder”, neste høst skal vi igjen til samme distrikt med denne forestillingen.

Sesongen med Leif & Kompisene er vel ferdig, i sommer har vi bl.a. spilt på Rogafest , Skudefestivalen og Tomatfestivalen på Finnøy. Alltid en fest og berikelse:-). Nå planlegges det- hvis alt går etter planen- et stunt til sommeren:-).

Var i våres på østlandstur med Jan Toft. Vi spilte på Cleng-huset i Sarpsborg fredag 6. mai, Hr. Nilsen i Oslo 7. mai og på Draapen i Sandefjord søndag 8. mai. Utenom spilte vi bl.a. på Rogafest og Vikedal Rootsfestival. Kjekke greier:-)

Unnagjort 3 ukes turné (feb/mars) med “Den Magiske Middelalder” igjen- 17 dager med skolekonserter. Tirsdag 15. mars gjorde vi en konsert på Viseklubben i Stavanger med Jan Toft band. Det var stappfullt av lydhørt publikum og en kjempekjekk konsert! Lørdag 19. mars spilte jeg på “Come Together”, en Beatles hyllest konsert i Karmøy Kino og deretter var jeg musiker på Lura Revyen. Så ble vi ferdig med plateinnspilling i KompisStudios med Torfinn Nag og gutta, humorplate som er planlagt i høst.

I høst/vår har jeg bl.a. sittet i “husandet” på Humorgallaen i konserthuset lørdag 2. oktober og spilte også 7. oktober på humorstafetten med StigTorfinns- under Den Store Norske Humorfestivalen. “Havet har meg” forestillingen har vært på skolekonsert/Spaserstokk-turné, vært innom noen ungdomsskoler og Bo- og Behandlingshjem med dette stykket, spilte 2 Joni Mitchell konserter med KorZ og Eva Bjerga Haugen, “Juleshow” i Åkrehavn/Karmøy, full trøkk med noen sinnsyke potpurrier, gode vokalister og musikere, gjort div eventjobber med bla Ingrid Kjosavik, Leif & Kompisene og Torfinn Nag, På Trubadurweekend spilte vi både med Torfinns og Leif & Kompisene.

Her er ellers litt om hva jeg har drevet med i overskuelig fortid:
Vi gjør som regel 2 turnéer i året med “Den Magiske Middelalder” ensemblet, som regel 2/3 uker sammenhengende. Jeg har også sittet en del i grava på Rogaland Teater, sist på produksjonen “Hjalmar og Flode” av Trond Viggo Torgersen. I februar og mars var jeg musiker på “Saturday Night Schreiner” – en revy av og med Dag Schreiner på Stavangeren Revyscene, som spilte for fulle hus og 15.000 publikumere.

I studiosammenheng jobber vi litt forsiktig med nye Leif & Kompisane toner. Singel ble sluppet 15. mai i fjor , “Sommaren e´her”. Den får du kjøpt digitalt og på Platekompaniet (o.l.). Du finner den óg blant alle de andre flotte sangene som Leif har laget- i løpet av 25 år- i samleboksen som ble gitt ut samtidig. Sjekk ellers ut nettsiden “Rogasnadder” . Der finner du og kan bestille alt som har blitt lagd og utgitt av rogalandsartsister opp igjennom historien!

Ellers så fikk jeg spille med Venke Knutson, gjort noen eventer med Motown prosjektet, gjorde utekonsert på golfbanen på Karmøy med bla. oprasanger Kjell M. Sandve (..nydelig vær og god stemning!), vært litt rundt og spilt med Leif & Kompisane, hatt en kjempetur til Aalborg og sett KISS…!!

Når at det er sagt gjenstår det å si at hver søndag er det full rock’n roll på Dickens med Dickensbandet!

Hurra for det:-)

Ha en fortreffelig dag og hils!

gretschhode

Mvh Alexander